Priser

Børnefotografering/gravidfotografering:

Pakke 1: 45-60 minutters fotografering. Alle billeder leveres uredigeret i høj opløsning. Pris: 1.200 + kørsel

Pakke 1 sh: + sort/hvid. Pris: 1.400 + kørsel

Pakke 2: 45-60 minutters fotografering. Alle billeder leveres uredigeret i høj opløsning i en farve- og en sort/hvid version. Herfra vælges 3 billeder til efterbehandling og optimering for print. Pris: 1.700

Pakke 3: 45-60 minutters fotografering. Alle billeder leveres uredigeret i høj opløsning i en farve- og en sort/hvid version. Herfra vælges 3 billeder til efterbehandling og optimering for print. De 3 billeder bliver printet i 20x30cm og leveret. Pris: 2.200 kr. + kørsel

Portrætfotografering:

Pakke 1: Fotografering on location i 30-45 minutter. Efter fotograferingen bliver 2 billeder (efter fotografens valg) efterbehandlet og leveret digitalt i høj opløsning. Pris: 1.600 kr. + kørsel

Pakke 2: Fotografering on location i 30-45 minutter. Efter fotograferingen bliver alle billederne sendt som udvalg (lille opløsning med vandmærke) og herfra vælges 2 billeder til efterbehanding. De bliver leveret digitalt i høj opløsning. Pris: 1.800 kr. + kørsel

Erhvervsfotografering

Hver virksomhed og behov er forskelligt og derfor også tiden fotografen skal bruge på opgaven. Derfor beder vi jer sende os en mail med beskrivelse af jeres behov, og vi vil kontakte igen enten pr mail eller telefon, som i ønsker det med et konkret tilbud på den specifikke opgave.

Pris eksempel på erhvervsfoto:

Fotografen møder op i virksomheden, tager f.eks medarbejderportrætter og stemningsbilleder fra virksomheden. Dette vil tage ca. 4 timer on-location og 2-4 timers billedbehandling.

Herefter uploades billederne til en “lukket” hjemmeside, hvor i stille og roligt kan sidde udvælge billederne i ønsker jer.

Antallet af billeder vi leverer med afhænger af opgavens størrelse. Kontakt os derfor og lad os få en dialog om fotografering hos jer.

Pris eksempel på ovenstående opgave = 3.000 kr ex. Moms

Digitale filer:

Billederne som digitale filer kan fås i 2 opløsninger.

  • Den fuldoptimerede opløsning, hvor billederne efterfølgende kan fremkaldes i op til 50x70cm.
  • Eller i web-optimeret opløsning, hvor billederne passer til datingprofil-billeder, Facebook, billeder til CV og Linked-In.

1 billede i fuldoptimeret opløsning: kr. 500,- pr. stk
1 billede i web-optimeret opløsning: kr. 350,- pr. stk.

Boudoirfotografering ved kvindelig fotograf

Boudoir foto handler om tillid. Tillid til fotografen, fotografens evner til at skabe den gode stemning og evnen til at få modellen til at slappe af. Det handler om de kvindelige former og evnen til at få kvindekroppen til at se sexet ud, på en IKKE vulgær måde. Boudoir billeder skal fotograferes med lækkert lys og forskellige setups. Derfor har jeg lavet min egen boudoir foto side, hvor i kan se mine boudoir billeder og læse om priser, samt mine ideer og koncept.

Se min boudoir foto side her.

Bryllupsfotografering

Da ingen bryllupper er ens, og brudepar idag gerne vil sammensætte deres bryllup, som de ønsker det, er det vores erfaring, det er bedst i kontakter os med info om jeres bryllup og de planer i har for selve brylluppet, så vi kan finde en pris på de timer og billedantal i ønsker jer.

Som alle andre fotografer, tilbyder vi selvfølgelig også landsdækkende bryllupsfotografering. I kan se mere om vores bryllupsfotografering på vores bryllupsside her:

Læs om bryllup og priser, samt se bryllupsbilleder her.