Portrætfotograf til bryllup

Søger du en portrætfotograf til bryllup Skanderborg. Personlige portrætter af jer, som gerne vil have flotte portrætter fra jeres bryllup, der skiller sig ud fra mængden. I dag med de mange sociale medier (Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter, Linkedin osv.) er der et stigende behov for at skille sig ud med flotte og vellignende portrætter og at det så samtidigt ender, som de største minder er jo bare cool.

Læs mere om fotografering af portrætter.

bryllups portrætter

 

Erfaring og keep it cool

Igennem vores mange år som professionelle fotografer i Skanderborg, har vi erfaret at når man arbejder fokuseret, selv under pressede situationer, er det vigtigt at holde hovedet kold. Selvom vi kan kontrollere meget, selv hvor alt er planlagt til mindste detalje, opstår der bare indimellem situationer, som både I og vi ikke er herre over. Det kan være vejret driller os, tidsplanen kan være skredet af den ene eller anden årsag os. Derfor betyder erfaring også evnen til at holde hovedet koldt og løse situationen bedst muligt.

foto-16

 

Bryllupsfotograferingen

Bryllupsfotograferingen er naturligvis meget vigtig for brudeparret, da de herigennem får billeder til minde for resten af livet. Og billederne kan naturligvis ikke laves om, da magien fra dagen er meget svær at genskabe senere. Derfor er det vigtigt, at man bestiller en professionel og uddannet fotograf, da vi altid leverer billeder på et højt niveau.

Se mere om bryllupsfotografering her.

portrætfoto fra bryllup

 

Professionel, kreativ portrætfotograf

Professionel, kreativ portrætfotograf Skanderborg og Jylland, med øje for detaljer. God til at få det naturlige smil frem. Mange års erfaring med digital portrætfotografering. Hvordan tager man et godt portræt? Og hvordan får man bedst indfanget et andet menneske? Portrætfotografi kræver en god portrion indlevelse i mennesket foran kameraet og i hele den situation, der omgiver selve portrætfotograferingen. Et portræt kan fortælle mange historier. Derfor vil vores tilgang oftest være meget forskellig afhængig af, om i skal have taget et fotografi, der skal bruges i arbejdsrelationer eller til brug som privatperson.

foto-portræt 20

 

At lave et godt portræt

At lave et godt portræt kan ikke undgå på en eller anden måde at blive en “opstillet” affære. Det er ikke en naturligt opstået eller impulsiv situation, som tilfældigvis blev opsnappet af et kamera, men det behøver ikke nødvendigvis at være negativt. Man kan, som fotograf stadig lave det opstillede portræt, men stadig skabe “liv” i billedet, så det ikke fremstår opstillet.

#portrætfotograf #portrætfotografering #bryllup

 

indhold