Bryllup Skanderborg

Skal i holde bryllup Skanderborg, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Randers, og kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Skanderborg.

Feststeder i Randers

Der findes mange hyggelige feststeder i Skanderborg. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Skanderborg og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Skanderborg Park – Lad Skanderborg Park være rammen om jeres romantiske bryllup. Velkomstdrink på terrassen – med udsigt over vores skønne, grønne park og Skanderborg Sø? Eller måske i pejsestuen, hvis det er i de koldere måneder? Bryllupsbilleder i parken? Intim, gourmetmiddag for de nærmeste eller stor fest til den lyse morgen – og fælles morgenmads-buffet med alle gæsterne?

Vestermølle – Smukke festlokaler ned til Skanderborg Sø. Skal du holde fest er vore festlokaler på Vestermølle en betagende ramme for selskabet.

Nørre Vissing kro – Der var engang en smugkro ved vejgaflen i Nørre Vissing. Her kom de lokale i snak over en salt-sild, med et krus øl og en pæl brændevin. I 1801 flyttede kroen, så rejsende nu kunne overnatte og få opstaldet hesten i laden. Det blev en Kongelig Privilegeret Kro, og et nyt eventyr tog sin begyndelse. Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.

Læs mere om bryllupsfotografering i Skanderborg her.

indhold