Familie og Gruppe

Familie- og gruppe billeder – den perfekte gaveidé

Rigtig mange får lavet et billede af hele familien, med forældre, søskende, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser for Jeres gruppebillede.

familie-foto-Skanderborgfamilier og gruppe foto

Ikke flere kedelige gruppebilleder

Et gruppebillede behøver bestemt ikke være kedeligt. Vi kan lave det på mange forskellige måder, og det kan fx være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet, så det ikke bliver så traditionelt som de gruppebilleder, vi kender fra fx skolefotografering.

Det kan være, at I kender et sted, hvor I har tilknytning til det –   Jeres lokalområde – eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

gruppefoto-i-Skanderborg

Familiefoto – en sjov begivenhed for familien

Fotografering af familien i Skanderborg får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

Fotografering af jeres familie eller en gruppe

Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Skanderborg. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

Læs mere om familie billeder

gruppefoto_ Skanderborg

indhold