Lige om lidt er det jul og tid til Julefotografering

Når julen er lige om hjørnet, er det atter tid til at finde ud af hvad man skal give familien i julegave. Det er ofte svært at finde en gave til mennesker, der har alt hvad de behøver. Men et billede af børnene eller børnebørnene, går aldrig af mode. Det er vildt, som tiden flyver og netop derfor er det vigtig at fastholde minderne. Det er vildt, som tiden flyver. Det er helt utrolig at sommeren kun lige er overstået nu skal vi allerede til tænke på gaver, pebernødder, juletræer og julefrokoster. Julen er en super hyggelig tid og den skal fejres med familien og de nærmeste. Julen er jo også en kærkommen lejlighed til, at få sine poder foreviget og det har man så chancen for i vores fine nye fotostudie i hjertet af SkanderborgHvis I mangler at få taget nogle billeder til julegaven, enten baby, børn eller familien, så kan det stadig nåes hos Skanderborg Fotografi.

Et minde som ikke kan købes på nettet

baby fod baby foto baby fotografering babyfotografering Billeder af børn og babyer børnefoto til julegave Familiefotografering fotograf baby fotograf børn til jul fotos børn hunde fotograf Jule fotografering af børn og baby jule fotografering Julefotografering julegave foto sovende baby foto

Billeder af børn og babyer

Vejle fotografi har som professionel fotograf taget mange billeder af børn og babyer. Vi er Børnefotografen i Skanderborg og vi synes faktisk selv vi er gode til det. En kreativ babyfotograf fra Skanderborg tilbyder jer nu kreative fotos af nyfødte, babyer, kage smash og graviditets billeder i Skanderborg. Fotografering af børn Skanderborg er et af vores specialer. Vi har været fotograf børn Skanderborg nu igennem de sidste 6 år. Mangler i en baby fotograf Jylland og Skanderborg, så er vi et godt bud. Vi laver mange forskellige typer billeder og fotografering ønskebørn. Skal i bruge et baby portræt til julegaven i Skanderborg? Vi elsker når vi hvert år får lov til at stå for julefotografering Skanderborg. Vi laver også newborn fotografering Skanderborg og Jylland. (Jule fotografering af børn og baby).

Jule fotografering af børn og baby

Få et lavet et dejligt babybillede eller en jule fotografering af børn og baby samtidigt. Tillykke med jeres nyfødte baby. Børn vokser hurtig og derfor skal minderne bevares fra den tid, inden den er væk igen. Som erfaren fotograf kan i være sikre at vi leverer et minde i aldrig glemmer. Ved baby fotograferinger er det en god idé at babyer godt mæt inden i ankommer hos fotografen. Vi er Babyfotograf med stor erfaring i baby fotografering både i studie og på location.

Familiefotografering Skanderborg

Skal i bruge en familie fotograf Skanderborg familiefoto? Så kan i tjekke vores jule fotografering priser lige herunder. Leder i efter en billig fotograf Skanderborg, så se vores priser nedenfor. Vi er eksperter i fotografering af familier, børn, babyer og gravide op mod jul. Skal i bruge et familieportræt Skanderborg, så klarer vi også den. Ønsker du at få lavet en gravid fotografering Skanderborg til julegave, så mail os og lad os få en dialog om dette. Vi har ofte mange newborn fotografering Skanderborg og babyfotografering Skanderborg op mod jul, så i bør booke os i god tid. Læs meget mere om vores fotografering priser herunder. Julefotografering bør ALTID bookes i god tid.

Brug for en dygtig fotograf til bryllup?

Vi har selvfølgelig lavet et Juletilbud

Priserne – fotograf Skanderborg priser

Priserne herunder gælder kun for julefotograferinger i okt, nov, dec og jeg tilbyder kun studio fotograferinger i denne periode – Man kan derfor ikke til samme pris, få mig ud på en lokation eller hjem til jer, hvilket jeg egentlig gør normalt. 

Selve Fotograferingen                kr. 399,00

Redigering af 1. stk billede       kr. 299,00 for de første 2. redigeringer, herefter er prisen / kr. 199,00 for alle efterfølgende.

Bestil evt:

  • oversigtskalendere i a4 str.
  • Julekort 10 stk. 10 x15 cm inkl,. kuvert
  • Tryk på Canvas, glasmonterede billeder og forstørrelser

Giv et gavekort

Der er ligeledes mulighed for at bestille gavekort, hvis i gerne vil give en fotografering væk i gave. Det kunne være oplagt til fam. Medlemmer der venter fam. Forøgelse og gerne vil have baby billeder, eller parret der skal giftes til næste år og gerne vil have kærste/forlovelsesbilleder.

Billederne leveres digitalt, jeg kan tilbyde print og rammer, lærredesprint, dette er dog ikke inkluderet i prisen og skal bestilles særskilt. Efter alle fotograferinger få i en menu liste med hjem, der beskriver mulighederne for print og rammer samt priser, dette bestilles så sammen med billederne og skal afhentes i mit studio i Skanderborg – Det kan også sendes og vælger i post, skal i tage højde for dette og bestille tid, tidligt nok til at levering kan nås – Med post levering skal de være afsendt senest d. 16. dec.

Hvis i skal have print af jeres billeder, skal i have bestilt jeres billeder senest d. 19. december og de skal så afhentes personligt. (Jule fotografering af børn og baby)