Fotografering skal være sjovt

Fotografering af børn i hverdagen skal være sjov og afslappende for børn og voksne, så de bedste børnebillederne og udtryk kommer frem. Jeg gennemgår dagen med jer inden vi går i gang, og der tages hensyn til jeres særlige behov og ønsker.

Vi leverer altid børnebilleder fra børnehave og dagsinstitutioner Skanderborg, i en god kvalitet, så i får mulighed for at give det i gave eller printe store forstørrelser ud og hænge op i hjemmet.

vuggestue-fotografering

Spontanitet og glød skaber gode billede

Jeg skal opleves som fluen på væggen, i børnehaven eller vuggestuen, som fanger børnene når de har det sjovest og er gladest, hvilket fx er når de gynger, laver sandslotte i sandkassen osv. Altså bliver der fotograferet på børnenes præmisser

Børnehave, vuggestue og skolefoto – børnebilleder der viser jeres børn.

foto-dagsinstitution-skanderborg

Jeg er en kvindelig fotograf i Skanderborg, der nyder at fotografere børn i alle aldre, og jeg går altid til opgaven med stor indlevelse og engagement.

Fotograferingen af børnene i børnehaven, vuggestuen, dagsinstitutionen eller på skolen, bør altid være sjovt for alle parter. På den måde bliver billederne udtryksfulde og viser børnene som I ser dem i afslappet og sjovt miljø.

Jeg løber altid dagens foto forløb igennem med institutionen/børnehaven/skolen, så selve fotograferingen på dagen er lige til, og derved kan tilgode se eventuelle alles ønsker og behov.

Som fotograf i børnehaver/vuggestuer og skoler bliver alle børnene fotograferet individuelt og efterfølgende, som gruppefotos. Der er både mulighed for fotografering af gruppebilledet indendørs og undendørs.

Gruppe-, personale og søskendefotografering

Udover portrætfotografering af børnene i dagsinstitutionen eller børnehaven og skolen, laver vi også gruppefotografering af stuerne/grupperne. De enkelte fotos af børnene sammen med evt søskende tilbydes før eller efter portrætfotograferingen. Vi laver også billeder af dagsinstitutionens personale, enten enkeltvis eller i grupper.

Weekendfotografering i dagsinstitutionen

Er der en mulighed for i kan samle ungerne på en søndag i dagsinstitutionen eller børnehaven, så kommer vi gerne på en søndag og laver billeder af børnene. På den måde skal fotograferingen ikke foregå i dagtimerne og personalets daglige rytmer.

indhold